Coach Dorte Ravn

Kærligheds-coach, uddannet ID Lifecoach &  certificeret energipsykologisk terapeut.

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er en kvinde (1967), der har en del personlige livserfaringer med i bagagen.

Jeg stod ganske tidligt som alene-forsørger for mine to børn. En rolle, som gjorde, at jeg følte mig nødsaget til at lægge låg på egne følelser og behov – ellers var den rolle næste umulig for mig at udfylde. Det var vigtigt for mig, at mine børn ikke kom til at mangle fysisk eller psykisk næring – og dette har medvirket til, at de i dag står som stærke og selvstændige individer, mens jeg kan trække mig tilbage med god samvittighed.

Efter skilsmisse nr. II tilbage i år 2012, valgte jeg at tage mit liv op til revision. Jeg søgte baggrunden for, hvorfor mit liv så ud, som det gjorde og valgte at finde “guldet” i de erfaringer, jeg hidtil havde gjort mig. Intet sker nemlig uden grund! Jeg bestemte mig for, at det ikke var sådan min historie skulle ende, og at jeg havde muligheden for at omskrive min fremtidige historie, hvis jeg turde kigge indad. Jeg vidste, at jeg indeholdt stor styrke og potentiale, men jeg vidste også, at jeg var rigtig god til at sørge for alle andre end mig selv. Så det blev i sårbarheden, at jeg fandt mit største potentiale – og derved rejste fuglen Phønix sig og min “indre gudinde” fik lov til at komme frem i lyset. I dag har jeg lært vigtigheden af at vælge mig selv til først, for derigennem at have mere at give til andre.

Jeg har endvidere erfaret, at det er muligt at omskrive historien og få det liv, man inderst inde drømmer om – det venter bare på, at man selv bliver klar hertil.

Det er mit mål at være med til at give et alternativ til det etablerede system, hvor man kan blive ved med at tale om tingene, uden at få fat i den hukommelse, som ”det ubevidste jeg” konstant benytter sig af.

CV:

2018-2019: Foundation Class, “Eden Energy Medicine”, USA

2017: “Matrix Birth-Reimprinting” Practitioner, Certificeret af Sharon King, UK

2017-2019: Freelance coach hos coaching-virksomheden “Waalerhus”

2016: Workshop: “Colour in the Matrix” – underviser Sharon King, UK

2016: Grundkursus i Meta-sundhed

2016: “Matrix Re-imprinting” Practitioner. Certificeret fra EFT master Karl Dawsons internationale akademi (EFTMRA)

2015: Advanced EFT practitioner. Certificeret fra EFT master Karl Dawsons internationale akademi (EFTMRA)

2014-2015: ID Lifecoach, Silkeborg. Certificeret fra ID Academy, Silkeborg

2002-2017: Sekretær i psykologpraksis

2000-2002: Regnskabsmedarbejder hos revisionsfirma

1998-2012: Regnskabsmedarbejder hos investeringsfirma

1993-2015: Regnskabsmedarbejder hos Bowl’n’Fun Holstebro

1990-1992: Udlært hos Told og Skat

1989-1990: Handelsstudent, SA, Holstebro Handels-Gymnasium

1986-1989: Tjener på hotel i Oslo

1983-1986: Matematisk student, Thisted Gymnasium

photo 79

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.