Foredrag

Foredraget: “Tak, fordi du forlod mig” handler om rejsen gennem et sammenbrud efter endnu en skilsmisse, frem mod gennembruddet til at finde egenkærlighed – og derefter en ny kærlighed baseret på helt andre præmisser. Jeg fortæller min egen personlige historie om et kærlighedsliv, der ikke fungerede og som var nedbrydende istedet for opbyggende.

Efter to skilsmisser, sorg, skam og håbløshed, endte jeg i en stor livs-krise. Jeg bestemte mig for, at det ikke var sådan min historie skulle ende, og jeg søgte efter baggrunden for, hvorfor mit liv så ud, som det gjorde. Jeg var nemlig den eneste konstante i de parforholds-ligninger, der havde været til stede i mit liv. Et personligt coaching-forløb bragte mig tilbage til mig selv og til en stor livsglæde.

Foredraget viser ganske tydeligt, at der ofte er en tråd, der går igen i de parforhold, man er en del af. En tråd, der er spundet af gamle negative overbevisninger og skjulte skyggesider, og som bliver ved med at styre dit liv, indtil du forløser det, der grundlagde det hele i underbevidstheden.

Foredraget giver også en overordnet forklaring på, hvad der skal til for at ændre på det, der er blevet dit “mønster” i kærlighed. Det er en aften fuld af alvor, indsigt og humor, som skal være med til at vække din nysgerrighed på, hvilken rød tråd, der styrer dit liv samt, hvordan det bliver muligt at “klippe” snoren over.

Foredraget afholdes næste gang i år 2018:

Mere information følger snarest.

 

Virkelig interessant oplæg i Vejle her til aften, som har givet mig lysten til at arbejde videre med mig selv. Tak!

Et foredrag spækket med stof, hvor man får adskillige tanker med hjem, som kan kan “selvudvikle” på.

Tusinde tak for en god aften. Jeg har drømt hele natten, så dit foredrag har virkelig sat noget i gang – TAK.