Foredrag

Mit foredrag: “Tak, fordi du forlod mig” handler om rejsen gennem et sammenbrud efter endnu en skilsmisse, frem mod gennembruddet til at finde egenkærlighed – og derefter en ny kærlighed baseret på helt andre præmisser. Jeg fortæller min egen personlige historie om et kærlighedsliv, der ikke fungerede, og som var mere nedbrydende end opbyggende.

Efter to skilsmisser, sorg, skam og håbløshed, endte jeg i en stor livs-krise. Jeg bestemte mig for, at det ikke var sådan min historie skulle blive ved med at slutte. At jeg måtte finde den virkelig grund til, hvorfor mit liv så ud, som det gjorde. Jeg var nemlig den eneste konstante i de parforholds-ligninger, der havde været til stede i mit liv. Et personligt coaching-forløb bragte mig tilbage til mig selv og til en stor livsglæde.

Foredraget viser ganske tydeligt, at der ofte er en tråd, der går igen i de parforhold, man er en del af. En tråd, der er spundet af gamle negative overbevisninger og skjulte skyggesider. En usynlig tråd, der bliver ved med at styre dit liv, indtil du forløser det, der grundlagde det hele.

Foredraget giver også en overordnet forklaring på, hvad der skal til for at ændre på det, der er blevet dit “mønster” i kærlighed. Det er en aften fuld af alvor, indsigt og humor, som skal være med til at vække din nysgerrighed på, hvilken rød tråd, der styrer dit liv samt, hvordan det bliver muligt at “klippe” snoren over.

Foredraget afholdes næste gang d. 23. oktober 2019

DGI-Huset, Herning, Kousgaards Plads 3, 7400 Herning

Du køber din billet her

Virkelig interessant oplæg i Vejle her til aften, som har givet mig lysten til at arbejde videre med mig selv. Tak!

Et foredrag spækket med stof, hvor man får adskillige tanker med hjem, som kan kan “selvudvikle” på.

Tusinde tak for en god aften. Jeg har drømt hele natten, så dit foredrag har virkelig sat noget i gang – TAK.

Det var et virkelig godt foredrag. Jeg er blevet meget klogere på nogle mønstre.