Transformations Coaching

Går du med nogle ting, du synes er svært i dit liv? Så har du nu mulighed for en personlig udvikling ved hjælp af en dygtig og kompetent Tapping Coach.

Uanset hvilke temaer, der p.t. er svære i dit liv, så er det muligt at finde vejen frem på dit indre landkort. I stedet for at vandre videre på de mørke stier, kan du blive forløst og komme ud på de lyse stier, hvor livet føles let og dejligt. Transformations-coaching er en kraftfuld metode og sessionerne er ideelle for enhver, der har besluttet sig for at ændre sit nuværende liv til noget bedre, og til at imødegå de udfordringer og beslutninger, der kræves for at blive mere tilfreds og få det liv, du inderst inde drømmer om.

Transformations-coaching benytter sig af energi-psykologiske teknikker for at forandre og frigøre fastlåste følelser og ubevidst angst. Det fjerner endvidere de indre blokeringer, der står i vejen for, at du kan leve det liv, du inderst inde har potentialet til. Inderst inde er vi alle positive, kærlige og kreative – dit “autentiske jeg” er særdeles kraft- og værdifuldt, når det bliver foldet helt ud. Du indeholder allerede alt – du er allerede “hel” – du har bare nogle barrierer, som forhindrer dig i at se dette!

Gennem et coachingsforløb, der også benytter sig af EFT/tapping og Matrix Re-imprinting, bliver det muligt hurtigt at finde ind til centrum af dine problemer – og dermed også hurtigere finde frem til (for)løsningen. Det er ikke nødvendigt at blive re-traumatiseret for at være i stand til at neutralisere de traumer, store eller små, som du bærer på. Når vi arbejder sammen, kan vi hurtigere finde frem til de grund-overbevisninger, som du lever dit liv efter og som er med til at skabe problemer for dig. Grund-overbevisninger er dannet i dine første leveår, hvor de blev lagret i din underbevidsthed. Samtidig vil forløbet ikke være så langvarigt, som du måske kunne forvente. En sådan oprydning vil være alle pengene værd, og det vil være muligt for dig at folde hele dit liv ud uden at skulle gå på kompromis. Du kan endelig lægge fortiden bag dig og skue fremad mod en lysere fremtid. Lad ikke fortiden definere dig – du er mere end det, der skete for dig i fortiden!

Mit arbejde som Tapping Coach bygger på min uddannelse som ID Life-coach samt min store passion i forståelsen af kroppens egen selv-helbredende evne ved hjælp af energimedicin og EFT tapping. Ved hjælp af disse metoder guider jeg mine klienter til at komme fri af negative overbevisninger og gamle traumer etc., og til at åbne op til nye muligheder samt opdagelsen af følelser som indre frihed og glæde.