Praktiske oplysninger

Rammerne:

Det kan være krævende at komme igennem et coaching-forløb. Det kræver både vilje, energi og penge. Din motivation for at påbegynde et forløb bør være et ønske om forandring af noget, du synes er svært. Det er vigtigt at huske, at forandring kræver mod til selv indsigt, sårbarhed samt ærlighed.  Uden din vilje til forandring, er mine evner som coach begrænset. Jeg benytter teknikken “tapping”, hvis du er indforstået hermed, men jeg kan næsten garantere dig, at det vil være med til at befri dig for de ting, der er lagret i din underbevidsthed og som gør, at du føler, at livet spænder ben for dig.

Du betaler ikke kun for en ydelse – du investerer i din fremtid!

Konsultation:

Jeg tilbyder i øjeblikket konsultationer:

  • Mandag – Torsdag: 08.00 – 16.00 (Holstebro)
  • Fredag: 08.00 – 17.00 (Vejle)

Der vil (mod tillæg) være mulighed for en session i enkelte weekender og aftener. Ring venligst og forhør nærmere herom.

Varighed:

Mine sessioner har en varighed på 60 – 90 minutter.

Udfyld formular under kontakt, så vi kan aftale tid til en intro-session og du har taget første skridt mod forandring af det, der ikke fungere for dig.

Persondatapolitik og nyhedsbrev:

Når du skriver dig op til mit nyhedsbrev, så skal du vide, at jeg aldrig videregiver eller sælger din email-adresse til tredje part. Du tilmelder dig ved at oplyse din email-adresse, og du skal derefter atter bekræfte, at jeg må sende nyhedsbrev mm. til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Kommer du i et forløb hos mig, er det eneste jeg har brug for din mail-adresse og telefon nr.

Jeg er meget taknemmelig over det forløb, jeg har haft hos dig. Jeg mærker virkelig en meget stor forandring og har fået en helt anden ro indeni.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.