Praktiske oplysninger

Rammerne:

Det kan være krævende at komme igennem et coaching-forløb. Det kræver både vilje, energi og penge!

Din motivation for at påbegynde et forløb bør være et ønske om forandring af noget, du synes er svært. Det er vigtigt at huske, at forandring kræver mod til selv-indsigt, sårbarhed samt ærlighed. Uden din vilje til forandring, vil du ubevidst og indirekte komme til at sabotere behandlingen.

Du betaler ikke kun for en ydelse – du investerer i din fremtid!

Når du går i et individuelt forløb hos mig, betaler du ikke for min tid! Du betaler for en fremtid, der ser anderledes ud end din fortid. Du betaler for en transformation, der endelig sætter dig fri af dine ubevidste begrænsninger.

Konsultation:

Jeg tilbyder i øjeblikket konsultationer:

  • Mandag – Onsdag: 08.00 – 16.30 (Holstebro)
  • Torsdag & Fredag: 08.00 – 16.30 (Vejle)

Varighed:  Sessionerne har en varighed på 60 – 90 minutter.

Udfyld kontaktformular for at aftale tid til en intro-session, så har du allerede taget første skridt hen i mod en forandring af det, der indirekte blokerer dig.

Persondatapolitik og nyhedsbrev:

Når du skriver dig op til mit nyhedsbrev, så skal du vide, at jeg aldrig videregiver eller sælger din email-adresse til tredje part. Du tilmelder dig ved at oplyse din email-adresse, og du skal derefter atter bekræfte, at jeg må sende nyhedsbrev mm. til dig. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Kommer du i et forløb hos mig, er det eneste jeg har brug for din mail-adresse og telefon nr.

Jeg er meget taknemmelig over det forløb, jeg har haft hos dig. Jeg mærker virkelig en meget stor forandring og har fået en helt anden ro indeni.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.